VERZENDEN

Wij weten als geen ander hoe snel je jouw items wilt ontvangen. Daarom doen we ons uiterste best om de bestelling zo snel mogelijk bij je af te leveren.
Normaal gesproken op werkdagen voor 17:00 uur besteld is dezelfde dag verzonden. Echter zijn wij ook afhankelijk van onze pakketdienst en kan het soms voorkomen dat een pakket er langer over doet of zelfs zoek raakt. Je kunt hiervoor het beste contact opnemen met onze pakketdienst.

Onze pakketten worden verstuurd met Post NL.

Kosten: De verzendkosten naar een huisadres in Nederland bedraagt โ‚ฌ 5,55 (voor het verzenden naar het buitenland worden er andere tarieven gehanteerd).
Bestellingen boven de โ‚ฌ75,00 verzenden wij gratis!

PRE-ORDER BESTELD? Wanneer je een bestelling hebt geplaatst met pre-order items, dan wordt jouw gehele bestelling pas verzonden zodra alle pre-order items bij ons binnen zijn. Mocht je niet kunnen wachten, dan kunnen wij tegen betaling de andere items alvast toesturen. In de omschrijving van het item op de website staat vermeld wanneer wij het item verwachten uit te kunnen leveren.

Verzending volgen

Zodra we jouw bestelling hebben verstuurd, ontvang je van ons een e-mail. In deze e-mail staat jouw track & trace code vermeld zodat je, jouw pakket elk moment van de dag kunt volgen.