Retourneren

Stuur jouw ongedragen artikel in de originele verpakking retour. Plak de retoursticker op je pakket deze dien jezelf aan te schaffen dit kan je doen op de website van sendcloud MELD HIER JOUW RETOUR AAN die je in de email hebt ontvangen, breng je pakket naar een DHL-punt. Hier ontvang je een verzendbewijs. Bewaar deze goed. (Let op! Je betaald hierbij nog niet direct de  voor jouw retourlabel, deze word door ons automatisch van het factuur afgehaald.

De retourzending wordt binnen 5-7 werkdagen door ons verwerkt en op dat moment ontvang je een e-mail met daarin de bevestiging. Het totaalbedrag inclusief eventuele verzendkosten (verzendkosten worden alleen teruggestort bij retournering van de gehele bestelling) zullen we zo snel mogelijk, maar altijd binnen 14 dagen na ontbinding van de overeenkomst, terugstorten. De retourkosten zijn voor eigen rekening.

  • Retourzendingen die buiten de 14 dagen vallen worden NIET retour genomen.
  • Kosten retourzending voor afzender
  • Wij geven geen wasgarantie.
  • SALE artikelen kunnen niet geretourneerd worden
  • Oorbellen mogen vanwege hygiëne niet geruild of geretourneerd worden.
  • Retourzendingen die zijn beschadigd of vervuild (waar make-up vlekken ook onder valt) worden geweigerd en teruggestuurd naar de klant.
    Wanneer je, jouw bestelling retourneert naar ons via een postbezorging na keuze, bewaar dan altijd de track and trace code hiervan totdat jouw retour verwerkt is!
    Je kunt het retourformulier ‘HIER‘ downloaden, deze heb je nodig om jouw musthave(s) om te ruilen of te retourneren.