fbpx

Retourneren

Stuur jouw ongedragen artikel in de originele verpakking retour na Memali, Koekoeksweg 2D, 8084GM, ’t Harde. Je kunt deze op eigen kosten retour sturen via POST NL of DHL (Wat jezelf het fijnste vind).
Je kunt het retourformulier ‘HIER‘ downloaden, deze heb je nodig om jouw musthave(s) om te ruilen of te retourneren.

De retourzending wordt binnen 5-7 werkdagen door ons verwerkt en op dat moment ontvang je een e-mail met daarin de bevestiging. Het totaalbedrag  (aankoopbedrag word alleen teruggestort bij retournering van de gehele bestelling) zullen we zo snel mogelijk, maar altijd binnen 14 dagen na ontbinding van de overeenkomst, terugstorten. De retourkosten zijn voor eigen rekening.

 • Retourzendingen die buiten de 14 dagen vallen worden NIET retour genomen.
 • Kosten retourzending voor afzender 
 • Wij geven geen wasgarantie.
 • SALE artikelen kunnen niet geretourneerd worden (ONZE 50% SALE accepteren wij NIET retour.)
 • Oorbellen mogen vanwege hygiëne niet geruild of geretourneerd worden.
 • Retourzendingen die zijn beschadigd of vervuild (waar make-up vlekken ook onder valt) worden geweigerd en teruggestuurd naar de klant.
  Wanneer je, jouw bestelling retourneert naar ons via een postbezorging na keuze, bewaar dan altijd de track and trace code hiervan totdat jouw retour verwerkt is!
  Je kunt het retourformulier ‘HIER‘ downloaden, deze heb je nodig om jouw musthave(s) om te ruilen of te retourneren.
 • LET OP: Wij kunnen niet verantwoordelijk gesteld worden als een retourpakket niet bezorgd is bij ons of het pakket kwijt is.OMRUILING
  Voor een omruiling kun je hierboven een retourformulier uitprinten. Deze vul je ingevuld toe aan jouw retourzending en daarna kun je het pakket op eigen kosten met een postservice na keuze naar ons retourneren. Memali, Koekoeksweg 2D, 8084GM, ’t Harde. Wij zullen zo snel mogelijk binnen 2 werkdagen jouw omruiling verwerken, je ontvangt van ons dan een email met een nieuwe track and trace code. Voor het opnieuw toesturen van de nieuwe gewenste maat, sturen wij het op onze kosten toe.

RETOURADRES:
Memali
Koekoeksweg 2D
8084GM ’t Harde