retourneren

Niet tevreden met jouw bestelling? Dat kan gebeuren!
Je kunt jouw bestelling binnen 14 dagen na ontvangst op eigen kosten retourneren naar ons. 

Omruilen
Wens je een item om te ruilen? Dit kan gemakkelijk via ons retourportaal. Je vermeld op de pakbon welk item je wenst om te ruilen naar welke kleur of maat. Je maakt via onderstaande stappen een retourlabel aan en voegt daarbij jouw pakbon toe. Wanneer het item voorradig is zullen wij binnen 3 werkdagen op onze kosten de nieuwe gewenste maat of kleur toesturen. Wanneer het item niet voorradig is dan zal jouw bestelling automatisch verwerkt worden als retour.

Retourlabel aanmaken
Klik hier om naar ons retourportaal te gaan.

1. Vul jouw postcode en track and trace nummer van jouw zending in.

2. De kosten van de retourzending is voor eigen.
3. Verpak de artikelen in de orginele verpakking. Dat betekend ongedragen en onbeschadigd met kaartjes.
4. Vergeet niet het oude verzendlabel te verwijderen.
5. Vergeet niet de bijgeleverde pakbon toe te voegen aan jouw retourzending anders kunnen wij helaas jouw retour niet verwerken.
6. Let op! Bij het aanmaken van jouw retour kun je het verzendlabel 72 uur gebruiken, daarna is deze niet meer geldig. (Je hebt 14 dagen de tijd om een label aan te maken.)

7. Een retour word na ontvangst binnen 14 werkdagen verwerkt. Vervolgens  ontvang je een terugbetaling binnen 2 werkdagen onder de naam Mollie op de rekening waarmee betaald is.

Retourvoorwaarden

1. Hygiëne producten waar de verzegeling van gebroken is mogen niet meer retour wegens hygiëne.
2. Een retour gediend ten alle tijd geretourneerd worden in de orginele verpakking met kaartjes aan het product en op schoenen dozen mag niet geplakt worden.
3. Retouren met make-up vlekken worden geweigerd.

Als een retour niet aan bovenstaande voldoet, dan kan er waardevermindering toegepast worden of wij versturen het opnieuw toe op jouw kosten.